30 de Noviembre 2004

Tangana!

Després de jugar un excel·lent partit (7-2 contra els segons) es va produir un fet lamentable. Quan els jugadors ja enfilaven el camí dels vestidors, un de l'altre equip, desquiciat pels dríblings de l'Arnau Marín durant tot el matx, es va voler encarar amb ell per arribar qui sap on. L'Arnau, fent gala de les seves dots artístiques, li va aconsellar amablement que aprengués a jugar a futbol perquè d'aquesta manera li podria tallar alguna jugada. Aquest comentari, a l'altre no li va fer gens de gràcia i li va dir "fill de puta" (ho vaig sentir, de veritat) i, a més, li va etzibar una bufetada a la galta esquerra. Per què a l'esquerra i no a la dreta? És una pregunta que no té resposta. En aquell precís instant es va formar una melée, el que a Espanya es coneix com a "tangana", però les coses no es van embolicar més. Això sí, el Gerard, que ahir feia 34 anys, ens va delectar amb una fantàstica clau de judo inesperada a un contrari que l'únic que volia fer era tractar d'aturar l'ímpetu justicier de l'amant de les ones. En fi, no em vull explaiar més. Esperem, però, que aquest nano no torni a jugar durant una bona temporada. És el que passa quan es recorre a la violència. Com deien a EGB quan un nen pegava a un altre: "les paraules se les emporta el vent", no pas les òsties i, si no, que li preguntin a l'Arnau.

Escrito por Marc a las 30 de Noviembre 2004 a las 06:53 PM
Comentarios

CREC QUE VEM JUGAR DE PUTA MARE.
El partit va ser quelcom més que la Tangana. Bones jugades de L'Arnau Marín, corregudes d'en Gerard i Dussa (carai amb la jugada de la banda +fons). Gols de Força i Coratge com el de l'Arnau i el Peig. Faltes oportunes del Malba i Dani, així com el gol del Malba que em va recordar una mica al del Cruyff davant l'Atletico. La serenitat i bon joc del Toni al centre del terreny de joc i les grans aturades del Marçal.
Em va agradar molt les disculpes dels contraris criticant al seu jugador desquiciat per l'Arnau Marín, i sobretot el fet de que es vingués a disculpar al vestuari.

Escrito por Peig a las 30 de Noviembre 2004 a las 07:39 PM

Què dieu! És veritat tot això que expliqueu? Em vaig perdre un gran partit doncs! Tot i que és clar, si jo hagués anat les coses segur que no haguessin estat iguals... (I jo que estava content per haver conseguit la segona victòria de la temporada amb l'equip de la UOC, fent jo solet 4 gols...) Crec que em retiraré de penyita, que quan no hi vaig sempre guanyeu!

Per cert, si només queden 2 partits de copa i vam guanyar als segons, vol dir que pràcticament em guanyat un nou trofeu?

Escrito por Isidre a las 1 de Diciembre 2004 a las 11:26 AM
Escribir un comentario









¿Recordar informacion personal?