22 de Diciembre 2004

Guerra de despatxos

Ahir, abans de començar el partit, tot eren corredisses, amunt i avall. No era per menys: en una setmana els Vitalicio han girat la classificació com un mitjó amb dues supergolejades de 7 i 12 a 0. Les corredisses eren per comprovar la diferència de gols (virtualment perduda) i per veure si podíem canviar les regles abans d'acabar la competició, cosa no gaire esportiva, tot i la injustícia del sistema de competició de la copa. Amb aquest panorama només quedava una opció: una jumbogolejada de 15 a 0. La nit era propícia, perquè l'altre equip va jugar amb un menys tot el partit. Però no comptàtvem amb la nostra precipitació i la bona forma física dels altres. Ni amb el mal joc. Al final, vam guanyar 7-2. Només queda un miracle, que Vitalicio no guanyi el seu últim partit contra Web.on.es. En tot cas, aquesta ha estat una bona copa, almenys millor que la de l'any passat. Salutacions i bon Nadal.

Escrito por Marc a las 22 de Diciembre 2004 a las 11:54 AM
Comentarios

Som, sense cap mena de dubte, els vencedors virtuals d'aquesta Copa.
Visca Penyita FC!!!
Ja tenim el trofejo que ens faltava a la vitrina (de casa el Peig).
Tot i així, hauriem de fitxar un davanter centre per afinar la punteria de cara a barraca. He sentit que el Morientes vol deixar el Madrid. Que us semblaria?

Escrito por Dussa a las 22 de Diciembre 2004 a las 12:36 PM

Hola companys,

llegiu els comentaris al blog amb data de "Junio 28, 2004"... La pregunta és: Per què vam guanyar la lliga la temporada passada? ;-)

Bé, pans i companys, que tingueu bones festes sense gaires excesos. O sí!

Ens veiem el 2005

Escrito por Isidre a las 22 de Diciembre 2004 a las 01:42 PM

Segons conversa mantinguda ahír amb el President del Comité Municipal de Futbol d'Energia. Sr. Eduard he de dir el següent:
COPA: Guanya el que té més punts, i després el que té el gol average TOTAL millor.
LLIGA: Guanya el que té més punts, i després el que té el gol average PARTICULAR (entre els que tenen els mateixos punts).
Davant la meva incredulitat em vaig apostar la Copa (que no teníem) a que no sempre s'habia fet d'aquesta manera. Com aquest personatge es fia de lameva persona ( mal fet), va venir al Restaurant i va soltar: SI ELS VITALICIO GUANYEN DEMÀ FARÉ DOS COPES DE CAMPIÓ, UNA PER A VOSALTRES I L'ALTRE PELS VITALICIO. I SI NO GUANYEN, LA COPA DE CAMPIÓ ES VOSTRA.
O sigui, som CAMPIONS.
VISCA,VISCA
Sr. President: Els jugadors titulas que faltaven per pagar els 20 € ho van fer???
A la llista negra per MOROSOS.
I l'any que ve a guanyar la lliga, que a PORTAL NOU hi ha molt lloc i s'ha de començar a omplir de Trofeus.
I que li podia demostrar.

Escrito por peig a las 22 de Diciembre 2004 a las 06:32 PM

Sí, ja han pagat tots els 20 euros tret del Joan Pujol que no va poder venir i tampoc ha ingressat la pasta al compte que tinc a un banc suís que té una reputació que no admet dubtes, el Royal Roldan Bank of Discredit.

Escrito por Marc a las 28 de Diciembre 2004 a las 05:54 PM
Escribir un comentario









¿Recordar informacion personal?