26 de Mayo 2004

Segona derrota

Ahir dimarts, en un matx vibrant, Penyita va perdre el segon partit de la lliga regular per un contundent 5-2. El marcador, però, no reflecteix la intensitat demostrada per l'equip penyitenc, que, tot i anar sempre perdent, no va deixar mai d'apretar el contrari (no recordo com es diuen, però són els tercers). L'altre equip va comptar a les seves files amb un fitxatge estel·lar que, a mi particularment, em va desfondar. Es va arribar a la mitja part amb un 3-1, gràcies a un gol de picardia d'ells, que no van demanar barrera i nosaltres vam badar. La segona part va començar amb una forta pressió de Penyita, que els vam tancar al seu camp i vam tenir un parell o tres d'ocasions clares, però l'ansietat ens va superar. A destacar l'arribada de Nolla i Joan Pujol a la segona part.
No hi ha res perdut, encara, però se'ns ha acabat el coixí de punts que teníem. No ens podem permetre cap més ensopegada.

Escrito por Marc a las 26 de Mayo 2004 a las 06:02 PM