28 de Mayo 2004

La tejtojterona afecta el cervell

Aquesta sentència, atribuïda a l'Arnau Cillero, lesionat, defineix perfectament el partit d'ahir. La segona derrota de la setmana és més dolorosa que l'anterior perquè es va produir davant d'un equip que es va embrancar en una lluita de patades, empentes i crits. Es van avançar ràpidament per 3-0, marcador amb què es va arribar a la mitja part. A la represa, Penyita va remuntar fins al 3-2, però, tot s'ha de dir, a la porteria, ahir, hi havia un forat (=colador). Al final, el 5-3 ens allunya del títol, que fa una setmana semblava que havia de ser un passeig. Una setmana per oblidar.

Escrito por Marc a las 28 de Mayo 2004 a las 11:31 AM
Comentarios

Només vam perdre 5-3? Ho arribo a saber i foto 2 gols cap al final del partit. Com a mínim un empat!
El que no diu el president i comentarista és que durant una mica més de 5 minuts vàrem jugar amb un menys... Uff!
(I que quan va arribar el Sr. Gatito, com és natural, va estar una estona un pèl "empanat". O si preferiu, fred, que això de passar de yuppie amb americana i corbata a fumbolista de lliga sense divisió en pocs minuts és difícil d'assimilar. Marc, hauries de jugar amb corbata, que impressionaries més els contraris!).

Bé, només afegir que alguna colleja -com a mínim- sí que li hauria donat a més d'un! (llàstima que tinguin desenvolupats els músculs de forma inversament proporcional al cervell). I a sobre et venen a donar la ma després! Quina geta! T'he cosit a òsties tot el partit però ara que ja t'he guanyat i t'he escalfat, quedem com tant amics.

Aquests tius si follessin més no tindrien aquestes males pulgues.

Bé, vaig a dinar!

Bon cap de setmana llarg i a follar molt!

Jo
d
er

Escrito por Isidre a las 28 de Mayo 2004 a las 02:38 PM

molt malament, estic indignat amb tots, sembla mentida que ens passi els mateix que al Madrit mal parit.
El primer culpable soc jo, això d'agafar "angines" i deixar-vos abandonats no m'ho perdonaré. Intentaré venir a jugar encara que estigui migKO. Aquests eren uns de la zona mitja. Si ells mosseguen, nosaltres més, no hi ha excusa.
El que no pot ser és començar a jugar amb un tio menys.
Si per norma ha d'haber gent que arribi tard, crec que seria millor per a l'Equip de buscar altres jugadors amb més responsabilitat pròpia.
Juguem per divertir-nos, i per a mi, no és gens divertit perdre.
Quí va jugar de porter? I de central? Quí va jugar?

El pròxim partit el guanyarem, segur. No passará ningú. I si passa la pilota, ell no. SUJURU

Escrito por Peig a las 28 de Mayo 2004 a las 03:17 PM
Escribir un comentario









¿Recordar informacion personal?