4 de Junio 2004

Socis, 3 - Sparrings, 3

Ahir va començar l'stage de pretemporada dels socis que van camí del Camp Nou amb el partit disputat contra un equip sparring. El matx es va jugar a Can Caralleu i va acabar en taules. Entre l'equip dels sparrings cal destacar la reaparició del porteri Ligüi, la intervenció del Marçal, corrent per la banda dreta, el Gerard, l'Arnau Marín, corrent amunt i avall (a la segona part va cambiar de bàndol), Peig en defensa, correcte en la cobertura, i l'Edu Prats, que, després d'una absència de cinc anys dels terrenys de joc, va fer una actuació prou digna. A destacar un còrner que va llançar que va acabar en un gol de cap. Per la banda dels socis, cal destacar l'alienació del tàndem Jordi Gasull-Marc Alba, que va foradar en dues ocasions la porteria contrària. El partit semblava que es decantaria del cantó dels sparrings (quin mal començament hauria sigut), però el gol d'un soci va acabar anivellant el matx. Es nota encara la falta de rodatge dels socis, la distància excessiva entre línies, sobretot entre el migcamp i la davantera, molt desassistida i l'absència d'un porter segur. Cal destacar entre els socis els coneguts, és clar: Gatito, Joan Pujol, Gerard Franco, Jordi Gasull i Marc Alba. A la banda, encara lesionats, els germans Cillero.

Escrito por Marc a las 4 de Junio 2004 a las 12:10 PM
Comentarios

Bon resum el del "soci culé" sr. Marc Alba. Però no ha anomenat el canvi tàctic fet pel TrainerCillero amb un tal Francesc, el qual va fer canviar d'equip. Un jugador determinant al migcamp.
Voldria comentar per al bé de l'Equip Socioculé, que necessitaria fer almenys un parell de partits més per tal de conèixer millor els companys d'equip. Però abans el TrainerCillero hauria de dir als jugadors on carai s'han de colocar i quines funcions tenen, per al bé de l'equip.

Escrito por Peig a las 7 de Junio 2004 a las 08:48 AM
Escribir un comentario









¿Recordar informacion personal?