8 de Junio 2004

Penyita, 6 - Tripodes, 4

Passada la setmana tràgica i la dels despatxos, ahir vam poder treure una conclusions. La lliga encara és a l'abast. Web.on.es va perdre l'últim partit contra Vitalicio i ara estem empatats a 44 punts, però amb millor diferència de gols. La torna, però, és que Vitalicio s'ha posat, amb 38, a només sis punts de diferència i amb dos partits menys. És a dir, si els guanya tots dos hi podria haver un triple empat al capdavant. Si algú té el calendari a mà podria mirar si juguem contra Vitalicio (i me'l podria enviar a mi, de passada) i ens els follem, tal com vam fer ahir amb la canalleta, que van arribar al camp amb les seves cheerleaders. El cas és que, com comença a ser habitual, vam començar jugant amb dos jugadors menys, però controlant en defensa. Poc després es va incorporar Gatito al camp, després d'arribar amb parsimònia vestit d'Emidio Tucci. Quan el Joan Pujol era a punt d'entrar al camp, Tripodes va fer el primer gol: 0-1. Cap problema, un cop igualtats d'efectius, Penyita va treure la màquina de traçar jugades i la canalleta va rebre una repassada de collons. Pim, pam, pum, 4-1 i a cascar-la, mitja part. A destacar la lesió de l'Arnau Marín a la primera part, fruit d'una caiguda per la inèrcia d'una correguda (sense doble sentit, era per la rima). La segona part, cap problema, Penyita va controlar i les coses només es van complicar a falta de 30 segons per al final, quan van fer el 5-4 i es van posar a només un gol. Ens va quedar temps per fer el 6-4, després d'una jugada personal del reaparegut Martí Cillero, que ahir va començar a fer les primeres passes després d'una llarga recuperació. Així doncs, la lliga segueix a l'abast.

Escrito por Marc a las 8 de Junio 2004 a las 10:19 AM