28 de Mayo 2004

La tejtojterona afecta el cervell

Aquesta sentència, atribuïda a l'Arnau Cillero, lesionat, defineix perfectament el partit d'ahir. La segona derrota de la setmana és més dolorosa que l'anterior perquè es va produir davant d'un equip que es va embrancar en una lluita de patades, empentes i crits. Es van avançar ràpidament per 3-0, marcador amb què es va arribar a la mitja part. A la represa, Penyita va remuntar fins al 3-2, però, tot s'ha de dir, a la porteria, ahir, hi havia un forat (=colador). Al final, el 5-3 ens allunya del títol, que fa una setmana semblava que havia de ser un passeig. Una setmana per oblidar.

Escrito por Marc a las 11:31 AM | Comentarios (2)

26 de Mayo 2004

Segona derrota

Ahir dimarts, en un matx vibrant, Penyita va perdre el segon partit de la lliga regular per un contundent 5-2. El marcador, però, no reflecteix la intensitat demostrada per l'equip penyitenc, que, tot i anar sempre perdent, no va deixar mai d'apretar el contrari (no recordo com es diuen, però són els tercers). L'altre equip va comptar a les seves files amb un fitxatge estel·lar que, a mi particularment, em va desfondar. Es va arribar a la mitja part amb un 3-1, gràcies a un gol de picardia d'ells, que no van demanar barrera i nosaltres vam badar. La segona part va començar amb una forta pressió de Penyita, que els vam tancar al seu camp i vam tenir un parell o tres d'ocasions clares, però l'ansietat ens va superar. A destacar l'arribada de Nolla i Joan Pujol a la segona part.
No hi ha res perdut, encara, però se'ns ha acabat el coixí de punts que teníem. No ens podem permetre cap més ensopegada.

Escrito por Marc a las 6:02 PM | Comentarios (3)

22 de Mayo 2004

Penyita Entertainment Football

Comença el blog del futbol. La intenció és dinamitzar la comunicació entre els integrants de l'equip de futbol i fer-la més amena. La convocatòria continuarà fent-se per mail, però al blog hi penjarem les cròniques i la classificació de la setmana.

Escrito por Marc a las 7:08 PM | Comentarios (12)